Pienliikuntaryhmät

Pienliikuntaryhmissä pääset treenaamaan ja huoltamaan kehoasi tavoitteellisesti, tehokkaasti ja monipuolisesti ammattilaisen ohjeistuksessa.

Täsmäharjoittelua kohti omia tavoitteita

Fysiomesta järjestää 4-6 henkilön pienliikuntaryhmiä Fysiomestan tiloissa sekä lähialueen liikuntapaikoilla ja maastoissa. Pienliikuntaryhmien ideana on harjoitella tehokkaasti ja monipuolisesti fysioterapeutin ohjeistuksessa. Jokaisella ryhmällä on oma teemansa ja tavoitteensa. Pienryhmäharjoittelu on hyvää täsmäharjoittelua, jolla täydennät omaa harjoitusohjelmaasi, valmistaudut esim. kisa- tai lenkkeilykauteen tai vaikka haluat saada toimivammat jalat arkeen. Pienryhmän etuina on tiivis yhteisö, ja yksilöllisempi fysioterapeutin ohjaus. Ryhmät kokoontuvat yhteensä kuusi kertaa, hinta 99€ (sis. tunnit, ohjauksen, kotiharjoitusohjeita, harjoitusvälineitä omaksi esim. vastuskuminauhan.

 

Tulevia pienliikuntaryhmiä:

Nuorten urheilijoiden pienliikuntaryhmä (monipuolista kehonhuoltoharjoittelua sis. lajinomaisiakin tukiharjoitteita).

Kintut kuntohon -ryhmä (ikäihmisille suunnattu ryhmä, jossa huomioidaan alaraajojen terveys ja kunto. Monipuolisten harjoitteiden kautta kohti voimakkaampia jalkoja).

Juoksijoiden pienryhmä (Tukiharjoitteita, jotka valmistavat sinua kohti tehokkaampia ja kivuttomia juoksukilometrejä. Paljon alaraajoille ja jalkaterille suunnattuja täsmäharjoitteita).

tällä hetkellä ei ole käynnissä olevia pienliikuntaryhmiä

Ilmoitamme, kun ryhmät starttaavat. Lisätietoja ja kyselyt pienliikuntaryhmistä sähköpostitse info@fysiomesta.fi tai puhelimitse 0451046447.