Fysiokauppa

Fysiokauppa tarjoaa yksilöllisen ja fysioterapeutin ammattitaidolla palvelevan lisäpalvelun sitä tarvitseville. Fysiokaupasta löydät tuotteita niin oireiden hoitoon kuin niiden ennaltaehkäisyyn. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. tukisukat, kompressiotuotteet, diabetes-sukat, tukipohjalliset, niveltuet, pienortoosit, terveystyynyt sekä kuntoutusvälineitä.

Tukisukkia ja muita kompressiotuotteita valikoimasta löytyy 1-4 kompressioluokkina, mukaan lukien jo edellä mainitut lääkinnälliset tuotteet. Fysiokauppa sisältää myös yksilölliset AskelAid -tukipohjalliset, joiden tarve kartoitetaan fysioterapiapalveluiden kautta.   


FYSIOKAUPPA -SIVUA PÄIVITETÄÄN PARHAILLAAN…

Tuotteita niin hyllystä kuin tilattunakin

Kaupan tuotteita löytyy niin varasto- kuin tarvittaessa myös tilaustuotteina. Mikäli myyntihyllystä ei löydy sinulle sopivaa tuotetta, pystymme tarvittaessa katsomaan sinulle sopivan tuotteen ja tilaamaan sen 2-5 arkipäivän toimitusajalla.

Fysiokaupan ovi on aina avoinna, kun työntekijä on paikalla toimipisteessä. Aukioloaikoihin vaikuttaa asiakastyö, jonka vuoksi yrittäjä voi olla joskus kotikäynneillä. Alla kuitenkin Fysiokaupan varmat aukioloajat. Mikäli haluat varmistaa yrittäjän paikalla olon – soita ihmeessä numeroon 045 1046447. Fysiomesta suosittelee ajanvarausta samaisesta puhelinnumerosta, mikäli olet epävarma mikä tuote sopisi sinun vaivoihisi (esim. tukisukat ja niveltuet). 

30 minuutin fysiokauppa-ajan hinta 25 €. Ostopäätöksen tehtyä varatun ajan hinnasta -40% pois. Fysiomesta pyrkii parhaansa mukaan palvelemaan fysiokaupan asiakkaita, mutta varauduthan odottamaan, mikäli fysioterapeutilla on asiakashoito käynnissä. 

Lahjakortit ja tilaukset

Fysiokaupan kautta voit myös hankkia Fysiomestan lahjakortin, joka käy haluamaasi / haluamaanne palveluun tai vaikka fysiokaupan tuotteisiin. Voit valita lahjakorttiin haluamasi summan. Voit noutaa tämän Fysiomestasta tai halutessasi postitan sen haluamaasi osoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen (toimitusmaksu +2,5€). 

Voit myös tarvittaessasi tilata muitakin Fysiokaupan tuotteita postitse. Tilaukset sähköpostiin info@fysiomesta.fi tai sivujen yhteydenottolomakkeen kautta (Viestiin: tuote, koko, yhteystiedot puhelinnumeroineen). Toimitusmaksut 2,5 € – 10 €, riippuen tilauksen koosta. 

Fysiokaupan tuotteita

Tässä tuotelistassa esitellään osaa Fysiokaupan tuotteista. Mikäli tältä sivulta et löydä sopivaa tuotetta, tulehan kaupalle tarkistamaan Fysiomestan valikoima, tarvittaessa myös tilataan sinulle sopiva tuote. 

Tuoteselostus

Tuoteselostus

Tuoteselostus

Tuoteselostus

Tuoteselostus

Tuoteselostus

Tuoteselostus

Tuoteselostus

Tuoteselostus

Tuoteselostus

Tuoteselostus

Tuoteselostus

Tuoteselostus

Tuoteselostus